Sevaplije

Gjatë kohës së komunizmit ishte ajo, që s’e kishte problem të shkonte me të gjithë, kryesisht ishte punonjëse në qendrat e punës. Ndryshe femra e kollajshme, që ua linte (thuajse) të gjithë atyre që ia lypnin, që s’prishte qejf dhe bënte sevap.

-Oooo, ajo është sevaplije e madhe. I nderoi çunat! 

 

Streçe

Veshje për vajza, e cila bën të mundur që bythët të duken më të mëdha. Zakonisht vishen një numër më të vogël për rezultate sa më efikase. Reagimi i zakonshëm i çunave ndaj këtij fenomeni është:”Ueeee ça byyyythe lale!”

Skuth

E përafërt me fuksin, skuthi është një person që nuk ndihet, blen shumë duke dëgjuar e mbledhur shumë informacion, për ta përdorur kryesisht për keq. Të gjitha veprimet i bën në heshtje dhe fshehtësi.

– Bënte si i urtë, po na doli çun skuth.
– Skuthi mutit.