Lom

Njeri me vlera morale dhe sociale. Ekuivalent për “çun king” dhe sipas rastit përdorim me përkëdheli në vend të termit “plak“. Ka përdorim pozitiv ose negativ.

Pozitiv: – Po ku je mër lom … ke humb fare?
Negativ:  – A, ti je lom komplet!