Skuth

E përafërt me fuksin, skuthi është një person që nuk ndihet, blen shumë duke dëgjuar e mbledhur shumë informacion, për ta përdorur kryesisht për keq. Të gjitha veprimet i bën në heshtje dhe fshehtësi.

– Bënte si i urtë, po na doli çun skuth.
– Skuthi mutit.