Kakam

Pjesëtar i bandave të Vlorës në 1997. Përdoret për dikë që mbahet si i fortë dhe ka emër. (Në fakt Kakami dhe Dadami kanë qenë personazhe të disa revistave periodike të tipit “comics” në kohën e Enverit).

– O lale kur s’i njef robt, mos bëj kot si Kakam!