Kaçurrel

Kokteili origjinal shqiptar, një përzierje pijesh, fort e famshme në vitet ’80 e në vazhdim në lokalet e lagjeve, mencat e punëtorëve/studentëve, apo në lokalet pranë korpuseve universitare. Përbërësit bazë janë fërrneti (Liburn apo Redon), konjaku (Skënderbe) dhe ponçi (markën do ta shtojmë kur të na kujtohet). Duhet theksuar se përdorimi i çdo lloj pijeje të huaj prish formulën magjike të kaçurrelit. Kaçurreli ka qenë pija e preferuar e studentëve në mëngjeset e fohta të dimrit, para orës së parë të mësimit.

– I futa një dopjo kaçurrel para orës së parë, po u dashka edhe një tjetër, se thava fare.

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Google

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Google. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s